Specna Arms Airsoft Silindir (Tip O) CORE – AR15 Tüfekler İçin

Stok kodu: Yok Kategoriler: Etiketler: , ,

Üretici : Specna Arms

(KDV dahildir)

Temizle

Ödeme aşamasında ekstra %3 havale indirimi!

Specna Arms üretimi olan bu airsoft silindiri oldukça kaliteli ve dayanıklıdır. Specna Arms EDGE serisi AEG replikalar için uygundur ve alüminyumdan yapılmıştır.

KARGO & GÖNDERİM ŞARTLARI

Saat 12:30’a kadar gelen siparişler aynı gün, sonrasında gelen siparişler ertesi iş günü kargoya verilir.

AÇIKLAMA

Specna Arms Airsoft Silindir (Tip O) CORE – AR15 Tüfekler İçin

Piyasada iyi bilinen bir marka olan Specna Arms yenilikçi replika tasarımlarının yanında iç parça çözümleri içinde oldukça zaman harcıyor. O tipi (type O) olan bu silindir v2 gearboxlar için uygundur. M4 / M16 tipi replikalar için yapılmış bu ürün Specna Arms EDGE serisi replikalar için tasarlandı fakat birçok markaya uyumlu bir airsoft yedek parçasıdır. Airsoft Silindir, dayanıklı aluminyumdan yapılmıştır.

Armorion olarak, oyunlarınıza heyecan ve gerçeklik katan kaliteli airsoft ürünlerini sizlerle buluşturmayı amaçlıyoruz. Sunduğumuz Airsoft Silindir, bu hedefe ulaşmamızı sağlayan ürünlerden sadece biri.

Armorion’da Airsoft oyuncularının ihtiyaçlarını anlıyoruz ve bu nedenle distribütörü olduğumuz Specna Arms markasının en iyi ürünlerini sunuyoruz.

Armorion, yüksek kaliteli airsoft yedek parçaları ve aksesuarlarının önde gelen bir sağlayıcısı olarak airsoft oyuncularına en iyi ürünleri sunmayı taahhüt ederken, müşteri deneyimini ve memnuniyetini de en üst düzeyde tutmaya devam etmektedir.

Sepetim
Sepetiniz şu anda boş

Henüz bir ürün eklemediniz...